Info ledenweekend kabouters, sloebers en roodkapjes

Dag (ouders van) kabouters, sloebers & roodkapjes,

EIN-DE-LIJK is het zo ver; ons jaarlijks ledenweekend staat weer voor de deur! Bij deze nodigen wij alle leden uit om een spetterend weekend te beleven samen met jullie leiding.

Dit fantastisch weekend gaat voor de jongste leden door van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari 2016. Dit jaar trekken we naar Koersel.

 

De leiding verwacht jullie op vrijdag 26 februari om 20u00 op onze weekendplaats. Vergeet jullie buikje niet rond te eten voordat jullie komen, zodat jullie nog veel energie hebben om er de eerste avond al in te vliegen!

Jullie ouders mogen zondag 28 februari jullie terug komen ophalen om 10u00.

(Lukt dit door bepaalde omstandigheden niet? Twijfel niet en contacteer de leiding.)

Wat er jullie te wachten staat, kunnen we natuurlijk nog niet verklappen… reken alvast op dolle pret.

Dit weekend kan niet alleen tot stand komen door de inzet, creativiteit, organisatietalenten van de leiding en de kookkunsten van onze kookies. Wij vragen daarom een kleine som van €25 per persoon. Voor dit bedrag kan je rekenen op leuke vriendinnetjes, supertoffe leiding, veel ruimte om te spelen, lekker eten en zoveel meer.

Gelieve €25 te storten op ons rekeningnummer: BE93 0682 5148 6267 met vermelding: NAAM + GROEP + Ledenweekend 2016’. We hadden dit graag ten laatste op zondag 21 februari ontvangen. Zo hebben de kookies voldoende tijd om de inkopen te doen.

Naast de storting vragen wij ook een smsje of mailtje naar leidster Joke te doen als inschrijving. Je kan haar bereiken op 0497/02 30 39 of via mail ksa_zonhoven@hotmail.com. Ook dit graag ten laatste op zondag 21 februari.

Indien er vragen zijn in verband met het reilen en zeilen van zo’n KSA-weekend, twijfel niet en contacteer eender welke leidster. Wij zullen met plezier uitleg geven. Hadden jullie graag dat de leidsters thuis uitleg komen geven, geef dan een seintje aan jullie leidsters!

Als laatste willen we nog meegeven dat je enkel meekan als je verzekering betaald is.

WAT NEMEN WE MEE?

-veldbed                        -slaapzak              -kussen                          -pyjama

-zakdoeken                    -regenjas              -ondergoed                    -sokken

-stevige schoenen          -washandje           -kleine handdoek            -toiletzak

-warme kledij (dat vuil mag worden)          

-1 gele klever, sis-kaart of kids-ID (deze wordt door de leiding bijgehouden)